Політична реклама

Львів лідирує на ринку нерухомості

1008 0
На січень 2013 року найнижчі ціни на житло в Україні у Кіровограді, Івано-Франківську та Сумах. Так, однокімнатну квартиру в Сумах можна купити в середньому за $ 24,2 тис. Натомість, найдорожчими квартири виявилися у Києві, Одесі та Львові.

Вартість однокімнатної квартири у столиці в середньому становить $ 69,2 тис., тоді як чотирикімнатне житло - $ 217,7 тис. Про це пише Корреспондент.biz з посиланням на портал Slando.

Залежно від регіону ціна житла істотно відрізняється від середньоукраїнської. Так, менше ніж за $ 25 тис. можна придбати гостинку у Кіровограді, Івано-Франківську, Сумах та Ужгороді. Аналітики зазначають, що за ціною столичної однокімнатної квартири, яка в середньому коштує майже $ 70 тис., можна купити будинок десь на узбережжі Чорногорії.

За даними дослідження, середні ціни на квартири в Україні становлять: на однокімнатні квартири - $ 32,2 тис., на двокімнатні - $ 47,7 тис., на трикімнатні - $ 64,5 тис., чотирикімнатні - $ 79,9 тис.

Раніше повідомлялося, що найбільш доступні ціни на оренду житла в Україні - у Чернігові, Чернівцях та Хмельницькому, тоді як найдорожча оренда житла виявлена в Києві, Одесі та Донецьку. 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!