Політична реклама

Львів має авіасполучення лише з одним українським містом

1146 0
Львів має авіасполучення тільки з одним українським містом – з Києвом. Про це зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

«Мені соромно, що Львів має сполучення тільки з одним українським містом – з Києвом. Культурна столиця України має авіасполучення тільки зі столицею. З польськими містами – з трьома, з німецькими – з двома”, - повідомили “Твоє місто” у прес-службі Львівської міської ради.

“З польськими містами у нас є сполучення і з Варшавою, і з Краковом, і з Вроцлавом. Пропозиція щодо рейсів до Познані і Гданська – це пропозиція від польської сторони.

Безперечно, я можу тільки її вітати. Адже чим більшим буде потік туристів і гостей до Львова, тим нам з вами буде краще. Але тут і питання до української сторони, ми ж є українське місто. Будемо задіювати всі авіакомпанії, щоб і львів’яни могли подорожувати, і гості могли до нас літати», – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, 16 травня польські авіалінії Eurolot SA відкрили нові рейси зі Львова до Кракова та до Вроцлава. Крім того, як зазначив під час відкриття нових авіарейсів Львів-Краків та Львів-Вроцлав представник польських авіаліній Eurolot SA Матеуш Кокошінскі, ще два польські міста Познань та Гданськ зацікавлені в авіасполученні зі Львовом.

 

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!