Політична реклама

Львів матиме ще п'ять німецьких трамваїв

965 0
До кінця лютого ЛКП «Львівелектротранс» придбає 5 трамваїв у німецькому місті Ерфурт. Про це сьогодні, 7 лютого, у коментарі журналістам розповів директор ЛКП «Львівелетротранс» Орест Козак.

«Вони виставили трамваї на продаж. Ми їх оглянули і їхній технічний стан нам підходить. Вони продають у зв’язку з оновленням рухомого складу», –  сказав він. 

Орест Козак розповів, що вони попросили дозволу у Європейського банку реконструкції та розвитку, який надав кошти, закупити ці трамваї. «Зараз вже на фініші. До кінця лютого повинна засідати рада директорів. Думаю, рішення буде позитивним, бо це нам дуже потрібне. Перший транш ми отримали, але розпоряджатися ними без дозволу банку ми не можемо», - сказав він.

За словами директора, один трамвай коштуватиме 40 тис. євро і видатки на транспортні послуги, тобто за один трамвай потрібно буде заплатити 0,5 млн грн. Орест Козак зазначив, що виготовлення нового трамваю коштує 12-15 млн грн.

За його словами, німецькі трамваї 1998 року випуску, а реконструкція транспортних засобів зроблена у 2003 та 2007 р.р. і вони відповідатимуть усім нормативам ще 15 років. Орест Козак також розповів, що німці вкладуть 5 млн грн у капітальний ремонт трамваїв, повідомляє ZAXID.NET.

Нагадаємо, у всіх львівських трамваях і тролейбусах встановили GPS-пристрої. Також у 9 трамваях є безкоштовний Wi-fi.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!