Львів може отримати пряме авіасполучення з Лісабоном

2844 0
Львівський аеропорт ім. Данила Галицького веде перемовини щодо відкриття прямого рейсу до столиці Португалії.
фото: сторінка Андрія Москаленка у Facebook

фото: сторінка Андрія Москаленка у Facebook

Серед мешканців Львівщини існує попит на португальський напрямок, тому керівництво аеропорту «Львів» веде перемовини щодо відкриття нового рейсу. Про це в інтерв’ю газеті Львівська пошта розповіла генеральна директорка аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

Читайте також: В Україні знову анонсували захід Ryanair

«Ведемо переговори щодо відкриття нових маршрутів. Зокрема, до Португалії. Оскільки серед мешканців нашого регіону є попит на маршрут Львів–Лісабон. Тож ведемо переговори з українськими та іноземними авіакомпаніями щодо відкриття цього рейсу. Загалом працюємо над європейськими та азіатськими напрямами», – сказала вона.

Читайте також: Пасажиропотік львівського аеропорту збільшився майже на половину

Окрім того, аеропорт «Львів» планує розпочати співпрацю з іншими авіакомпаніями.

«Зараз ведемо переговори з авіакомпанією SkyUp. Ще не знаємо точних маршрутів сполучення, поки що лише погоджуємо це питання. Сподіваюсь, що вже цього року ця компанія відкриє кілька нових рейсів. Також вже протягом двох років ведемо переговори з авіакомпанією Norwegian. Зараз ця компанія лише вивчає наш графік та ринок. На жаль, погоджень поки що немає», – каже Тетяна Романовська.

Читайте також: Авіаперевізники збільшать кількість рейсів зі Львова до Відня та Тель-Авіва

Нагадаємо, в грудні в Україні з’явився ще один національний авіаперевізник SkyUp, що майже одразу заявив про плани запустити авіарейси зі Львова по Україні.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!