Львів можуть з’єднати високошвидкісною залізницею з європейськими столицями. Деталі

6452 0
Невдовзі в Україні може розпочатися будівництво високошвидкісної пасажирської залізниці, яка з’єднає Київ та Львів з Варшавою та Берліном.
Фото: tyzhden.ua

Фото: tyzhden.ua

Про це на своїй сторінці в facebook повідомив заступник міністра інфраструктури України Володимир Омелян.

«Сьогодні провели переговори з компанією, яка входить до Топ-3 інфраструктурних корпорацій азійського регіону. Є предметний інтерес інвестувати в будівництво високошвидкісного пасажирського залізничного сполучення Київ-Львів-Варшава-Берлін та Київ-Одеса, розбудову річкової логістики та сучасних автомагістралей. З наступного тижня розпочинаємо спільну експертну роботу над підготовкою проектних пропозицій. З Богом!», – йдеться у повідомлені.

 

 

Хизуватися погано, тим більше лише початком.Але сьогодні провели переговори з компанією, яка входить до Топ-3 інфрастру...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 9 грудня 2015 р.
 

 

Слід зазначити, що Володимир Омелян не називає імені команії, з якою провели переговори. Також жодної інформації про це немає на офіційному сайті Міністервтва інфрастуркури.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!