Львів планують з’єднати з Варшавою євроколією

2794 0
Проект хочуть реалізувати протягом наступного року.
фото: Главком

фото: Главком

Львів та Варшаву планують з’єднати європейським залізничним сполученням. Про це розповів голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час візиту до прикордонного пункту пропуску «Медика-Шегині», передає УНІАН.

Проект євроколії обговорили напередодні на Конференції щодо парламентського співробітництва в регіоні Центральної та Східної Європи у Перемишлі. За словами Андрія Парубія, є шанс реалізувати низку проектів у галузі залізничного сполучення вже протягом наступного року.

Читайте також: На кордоні з Польщею планують побудувати чотири пункти пропуску 

За попереднім плануванням, кінцевою зупинкою, де можна буде пройти митний контроль, стануть Брюховичі. Такий проект міжнародного залізничного сполучення має значно спростити процес проходження митниці та загалом збільшити кількість українців, які перетинають кордон.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!