На правах реклами

Львів на бізнес-мапі світу: що дасть місту відкриття регіонального представництва ICC Ukraine

2517 0
18 жовтня у Львові офіційно відкрили регіональне представництво Українського національного комітету Міжнародної торгової палати. Сьогодні її глобальна мережа охоплює понад 6 млн компаній, торгових палат та асоціацій бізнесу у понад 130 країнах світу.

Під час офіційного відкриття Львівська ОДА та національний комітет Міжнародної Торгової Палати підписали угоду про співпрацю. За словами першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського, Львівщина, як лідер із залучення інвестицій, отримає багато важливих та потрібних контактів для розвитку бізнесу в області та виходу регіональних компаній на міжнародний ринок. «Ми ще більше плануємо інтегрувати національне виробництво у міжнародний ринок, і саме досвід Міжнародної торгової палати, який буде запроваджуватись і в нашій області, в цьому допоможе», – додав Ростислав Замлинський.

Під час виступу Володимир Михайлов, перший віце-президент національного комітету Міжнародної торгової палати, зазначив, що основним завданням регіональних представництв є розширення сфери впливу ICC Ukraine, конструктивне співробітництво у сегменті сприяння розвитку міжнародної торгівлі та інвестицій з впровадженням кращих світових практик на рівні області, району та міст обласного значення та надання допомоги регіональному бізнесу у виході на міжнародні ринки.

За словами керівника управління економіки Львівської міської ради Вікторії Довжик, місто готове сприяти підприємцям та співпрацювати з ними, реалізовуючи спільні проекти для покращення бізнес-середовища у Львові.

Очільником  регіонального представництва  Українського національного комітету Міжнародної торгової палати у Львівській області стала Марія Бей – директор з розвитку логістичної компанії «Бей-Транс». Під час свого виступу Марія Бей акцентувала на тому, що Львів має прекрасну можливість проявити себе на бізнес-мапі світу. За її словами, основною ціллю регіонального представництва ICC Ukraine є сприяти компаніям, які виходять на міжнародні ринки, залучаючи ресурси Міжнародної торгової палати.

Довідка. International Chamber of Commerce (ICC) The World Business Organization (WBO) – це впливова некомерційна міжнародна організація, створена у 1919 році для вирішення актуальних проблем розвитку бізнесу. Штаб-квартира організації знаходиться в Парижі. ICC об'єднує провідні компанії та ділові асоціації майже у 130 країнах світу та має мережу національних комітетів у 93-х країнах. Сприяє відкритості міжнародної торгівлі та інвестицій, має беззаперечний авторитет у розробленні правил, які визначають ведення транскордонного бізнесу і які перетворилися на невід'ємну складову міжнародної торгівлі.

ICC UKRAINE створений у серпні 1998 року згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.11.1997 № 22692/23 та рішення Світової Ради Міжнародної Торгової Палати від 07.04.1997 − перший Національний комітет Світової організації бізнесу на території країн СНД. ICC UKRAINE –  провідна асоціація у сегменті міжнародного співробітництва та партнер для всіх зацікавлених сторін: бізнесу, влади та світової спільноти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!