«Львів на межі своїх можливостей». Садовий заявив, що місто потребує допомоги

27191 0
Львову потрібні великі палатки, обладнані відповідними засобами санітарії, щоб там можна було готувати їжу.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Місто задіяло 440 установ культури і освіти і 85 релігійних організацій, щоб надати переселенцям притулок. На сьогодні Львів перебуває на межі своїх можливостей і потребує допомоги міжнародних організацій. Про це сьогодні, 7 березня, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Куди львів’яни можуть скаржитися, якщо виявили завищені ціни на товари або житло

«Сьогодні Львів став прихистком для 200 тисяч людей, які переїхали до Львова, ховаючись від бомбардувань і ракетних обстрілів. На сьогоднішній день ми задіяли 440 наших установ освіти і культури для того, щоб розмістити там цих людей. Також залучили 85 релігійних організацій, які надали свої приміщення, щоб ми дали людям тепло і захист.

Люди, які поселилися у нас, отримують гарячу їжу, необхідні речі, і ми повністю облаштовуємо їх побут. А це надзвичайно велике навантаження на місто Львів, і на сьогодні ми перебуваємо на межі наших можливостей», – заявив Андрій Садовий.

Читайте також: Де переселенцям у Львові знайти житло. Адреси, контакти

Міський голова звертається до міжнародних організацій про допомогу.

За його словами, Львову потрібні великі палатки, обладнані відповідними засобами санітарії, щоб там можна було готувати їжу.

Нагадаємо, що >Tvoemisto.tv запитувало, що зробила Львів та Львівщина для того, аби підготуватися до вторгнення Росії, як розгортає тероборону у місті та області, чи є має укриття та дієву систему оповіщення населення, Читайте про це в інтерв'ю з головою Львівської МТГ Андрієм Садовим та керівником Львівської ОДА Максимом Козицьким за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!