Політична реклама

Львів на вихідних відвідуватимуть студенти з Криму і Сходу України

1440 0
У Львові впродовж 10 тижнів на вихідні (з п’ятниці до неділі) львів’яни прийматимуть групи студентів зі Сходу, Півдня України та Криму.

Перша така група, близько 50 осіб, приїде до Львова 21 березня, інформує Zaxid.net з посиланням на  організаторів.

Загалом, у Львові очікують студентів з Донецька, Запоріжжя, Луганська, Дніпропетровська, Харкова, Маріуполя, Кривого Рогу тощо. Програма перебування передбачає екскурсії містом, відвідини мерії (зустріч з мером) та спільну вечерю. По завершенні візиту кожен учасник отримає в подарунок пам’ятне відео про час, проведений у Львові.

Витрати за проживання, харчування (сніданок та вечеря) та екскурсії під час перебування у Львові беруть на себе львів’яни. Учасники оплачують вартість дороги до Львова і назад, а також всі непередбачені в програмі витрати.

Студентів поселятимуть групами у хостелах чи університетських гуртожитках. Також, зі слів Юлії Гнатів, сім’ї львів’ян активно зголошуються приймати молодь зі Сходу і Півдня. Однак вони поселятимуть в себе гостей уже на Великдень (20 квітня) – в межах акції «Великдень разом», оскільки це – сімейне свято.

Зголоситися для приїзду до Львова та для прийому в себе студентів зі Сходу і Півдня України можна за телефоном (032) 240 99 40 та на пошту: [email protected].

Окрім цього, зараз у Львові приймають мешканців Криму, які приїхали у зв’язку із ситуацією на півострові. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!