Львів науковий: понад 20 учених змагаються за грант

2196 0
З 18 жовтня до 18 листопада тривав прийом заявок на участь у програмі «Львів науковий». Наразі відомо, що понад двадцять львівських учених подали заявки на отримання 25 тисяч гривень. Переможців визначатимуть упродовж місяця.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

У межах програми «Львів науковий» талановиті науковці можуть отримати премію міського голови та грант на організацію соціально-наукового проекту. Раніше Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку повідомляв, що молоді науковці можуть отримати 25 тисяч гривень на винахідницьку діяльність, а також – на проведення конференцій, для яких потрібна фінансова допомога.

«Подано 24 заявки, минулої п’ятниці завершився прийом. Протягом місяця будемо їх розглядати», – повідомила про завершення прийому заявок під час церемонії оголошення десяти амбасадорів Львова  Ліна Остапчук, директор Lviv Convention Bureau.

Читайте також: Замість Креативного кварталу у Львові створюють Lem Station 

Також вона наголосила, що Львів став першим містом в Україні, що започаткувало таку програму. З бюджету на її реалізацію виділили 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, при визначенні претендентів на премію талановитих вчених до уваги братимуть наявність наукових відзнак, наукових робіт, статей, вітчизняних і міжнародних патентів, наявність викладацького стажу, усні доповіді на міжнародних конференціях та інші критерії, зазначені в положенні. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!