Львів обіцяють очистити від сміття до кінця тижня

4719 1
Обласна комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення щодо вивезення твердих побутових відходів зі Львова.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Упродовж п`яти-семи днів Львівська ОДА очистить Львів від сміття. Про це під час засідання обласної комісії ТЕБ і НС заявив Олег Синютка.

«Ми дублюємо свої рішення, які ми приймали у січні щодо вивезення ТПВ зі Львова. Сподіваюся, що протягом 5-7 днів Львів буде очищений від сміття», – зазначив Олег Синютка. Він додав, що обласна влада звернеться до власників полігонів ТПВ області щодо розміщення львівського сміття.

Читайте також: У Львові через сміття пропонують запровадити надзвичайний стан

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок 21-го березня тверді побутові відходи не вивезено із 454 майданчиків. Це 36,7% від загальної кількості.

Нагадаємо, у зв'язку з критичною ситуацією із вивезенням відходів зі Львова, медіа-хаб «Твоє місто» організовує публічні незалежні дебати. Щоб роз’яснити ситуацію громаді, до участі запрошено міського голову Львова Андрія Садового, голову Львівської облдержадміністрації Олега Синютку, голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина, прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, інших посадових осіб міста і області, депутатів Львівської міської та обласної рад, перевізників, незалежних експертів, громадські організації.

«Твоє Місто» інформуватиме громаду Львова про реакцію запрошених посадових осіб та анонсуватиме після остаточного погодження дату і час трансляції цих дебатів.

З усіх організаційних питань щодо участі у дискусії-дебатах просимо писати на адресу info@tvoemisto.tv або телефонувати за номером 0933802424 (Оксана Матійків).

За матеріалами Дивись.інфо, IA ZIK


Читайте також:
5 Квітня, 2017 09:45
axab Правильне поводження з твердими побутовими відходами починається з дитинства:
[***]://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1796
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!