Львів очікує надходження вакцини БЦЖ

2587 0
В Україну надійшло 2,5 млн доз вакцини БЦЖ для профілактики туберкульозу у дітей. Найближчим часом вакцину розвезуть по регіонах.
фото: facebook.com/moz.ukr

фото: facebook.com/moz.ukr

Як повідомляють в Міністерстві охорони здоров’я, вакцини БЦЖ для профілактики туберкульозу закупив Дитячий фонд «ООН ЮНІСЕФ». Виробник препарату –  Bulgarian National Center of Infectious and Parasitic Diseases.

«Буде розподіл вакцини між регіонами і Львів також отримає цю вакцину. Яка кількість доз це буде – ще достеменно не відомо. Наразі ми чекаємо наказу міністерства», – повідомила Tvoemisto.tv Наталія Гончар, головний позаштатний спеціаліст Департаменту ОЗ ЛОДА з вакцинопрофілактики.

Додамо, нещодавно у Львові дитина захворіла на правець. Наразі львівські лікарі борються за життя 8-річного хлопчика, проте чи вдасться його врятувати – досі не відомо.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти маленькому Матвійкові

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!