Львів очолив рейтинг найбільш прозорих міст України

3976 0
У трійку лідерів серед найпрозоріших міст України потрапили Львів, Кропивницький та Івано-Франківськ.
фото: www.skyscrapercity.com

фото: www.skyscrapercity.com

Рейтинг прозорості муніципалітетів, укладений Transparency International Україна разом з Інститутом Політичної Освіти, оцінює прозорість, кількість проактивно наданої інформації громадянам, якість превентивних заходів з боротьби з корупцією та відкритість до запитів громадян, коли вони хочуть знати інформацію. 

Перелік зі 100 міст очолюють Львів (59,7), Кропивницький (55,96), Івано-Франківськ (54,2), Київ (51,5) і Миколаїв (51,5), Червоноград (50,5). Повний перелік міст можна переглянути за посиланням.

Читайте також: Галя балувана. Як Львів спустили з рейтингових небес на землю

Переглянути результати дослідження можна за посиланням

Всі міста виміряні за 91 показником, які характеризують 13 сфер. Під час дослідження аналізували фінансову і бюджетну сферу, закупівлі, житлову й комунальну політику, галузь освіти, соціальні послуги, інформацію про роботу місцевої влади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!