Львів очолив список найдешевших туристичних міст світу за версією Business Insider

5294 0
До переліку 12 місць, подорож до яких буде однією з найдешевших, який опублікував відомий британський журнал, наше місто не просто увійшло, а й залишило позаду всіх конкурентів.
Фото: areacreativ.com

Фото: areacreativ.com

Рейтинг складала міжнародна туристична компанія Mondono, на основі дослідження середніх цін на важливі, з їх точки зору, для туристів речі: одну ніч в готелі, обід на двох, 1 км на таксі, півлітра пива та пляшки вина, яке провели у різних містах світу.

За результатами, найбільш приємним і лояльним для туристів є місто Львів. За даними Mondono, у середньому день тут обійдеться гостям у 31,27 долара, зокрема за 1 км таксі доведеться заплатити 0,20 долара, за номер у готелі - 25,79 долара, обід на двох коштуватиме 4,77 долара, а півлітрова пляшка пива – 0,52 долара.

Читайте також: Звідки і за чим їдуть туристи до Львова. Результати дослідження

Друге місце в списку посіло місто Приштина у Косово. Середня ціна одного дня тут майже вдвічі більша – 64,12 долара. До неї входить 0,54 долара на таксі, обід за 5,45 долара, номер в готелі, який коштуватиме 56,50 долара та 1,63 долара на пляшку пива.

Урешті, третім містом у переліку стала Софія в Болгарії, де день у середньому обійдеться туристу у 70,46 долара. При цьому, за 1 км на таксі тут платять 0,44 долара, за обід на двох - 11,18 долара, за готель – 57,73 долара та за пиво – 1,12 долара.

Читайте також: Новий рік та Різдво у Львові: топ-5 локацій зимового міста

Повний список 12-ти найдешевших для туристів міст можна подивитися ТУТ.

Джерело: Business Insider

Переклала і опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!