Політична реклама

Львів очима львів’ян і туристів. 10 думок і вражень

7899 1
Львову – 758 років! Про нього говорять різне і бачать його різним. Хтось любить тут гуляти і пити каву, хтось – культурне, духовне чи мистецьке життя міста. Але ніхто ще не залишився байдужим до Львова. Тvoemisto.tv дізналось, що відчувають у День народження Львова люди, які тут живуть чи які приїхали на кілька днів у гості до міста Лева.

Анна з Дніпропетровська

Ми другий день у Львові. Вчора лише один раз почули, що ми – москалі, бо трохи спілкувалися російською :) Але у Львові дуже привітні люди, і нам тут подобається. Вже починаємо спілкуватися українською. Ми в захваті!

 

Наталія з Києва

У доньки день народження, і ми вирішили з’їздити відпочити до Львова. Йдемо в Аптеку-музей. Приємний і теплий Львів, дуже кольоровий. Хотілось би встигнути подивитися якнайбільше міста.

 

Мар’яна з сім’єю, живе у передмісті Львова

Приїхали погуляти з дітьми. Щовихідних приїжджаємо, бо тут дуже багато цікавого для дітей. Вони тут можуть погуляти і побачити багато нового. Раджу всім пити львівську каву, особливо, якщо ви вперше у Львові.

 

Валерій з Харкова

Я сьогодні тільки один день тут. Дуже багато наших людей зі Сходу не поїхали в Крим, а вирушили в Карпати. І я, поки чекаю потяг, вирішив погуляти Львовом. Раніше просто проїжджав машиною, заїжджав на годину. А зараз можу подивитися все краще. Красиві люди і архітектура. І балакають тут і російською і українською!

 

Вацлав з Кракова

Я приїжджаю сюди не як турист. У мене немає вражень туриста, а враження людини, яка повертається в рідні місця. Пізнаю Львів заново. Вивчаю його... Люди збудували у минулих століттях чудове місто. Львів змінився за останній час у кращий бік, бо за це місто просто почали дбати.

 

Тамара Василівна з правнучкою Нікою, львів’янки

Львів вражає красою! Коли буваємо десь за кордоном, то у мене перша думка: «А що я тут роблю?!» Наше місто краще, цікавіше. Ми ходимо і дивимось під ноги, а просто треба підняти очі догори і побачити цю красу. Єдине, що мене, театралку, засмучує – це зовнішній вигляд театру Заньковецької. Так хочеться, щоб він був красивим!

 

Женя з Києва

Прекрасне місто і дуже добі люди, відкриті і привітні. Поки підтверджуються стереотипи. Але тільки хороші! Мені казали, що тут дуже гарно, є на що подивитись. Оце й підтверджується! Найбільше мені цікаві корінні львів’яни.

 

Іван та Ірина з Дніпропетровька

Звісно, найбільше подобається архітектура і те, як нас приймають в цьому місті. Бо зараз таке актуальне це стереотипів, ніби тут є бандерівці. Ми – з Дніпропетровська і в це не віримо, бо ще тут жодного бандерівця не бачили. Тільки жартуємо з цього. Як можна було таке придумати і роказати? І люди в нас вірять, бояться їхати, а ми не боїмося, бо все розуміємо. І ще обов’язково приїдемо, з задоволенням!

 

Ірина, львів’янка

Не проміняю Львів на жодне інше місто! І це атмостфера, ставлення до людей. Львів завжди був багатонаціональним. І ми всіх радо приймаємо. Не випадково ми нещодавно першими почали говорити російською, хоча в нас бувало різне ставлення до цієї мови. Ми виявили цим, що всі мови у нас в повазі. У нас люблять красу і естетику.

 

Галина з Івано-Франківщини

Колекціоную старовинні вишиванки і продаю їх, зокрема і у Львові... Тут не може щось не подобатись. Архітектура. І вулички ці вузькі! Ними пройтись – і отримуєш задоволення для душі. Люди дуже добрі, дуже привітні і приємні.


Читайте також:
7 Листопада, 2015 21:39
Наташа неймовірне місто!Я думаю, воно вже є столицею багатьох сердець)))
а ви гуляли підземеллями Львова?))))екскурсовод з сайту Вакації у Львові провів цю екскурсію vacation.[***]/ x_pidzemellja. html - це так круто!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!