Львів оголосив тендер на купівлю обладнання для Грибовицького сміттєзвалища

2071 0
Ідеться про обладнання з очистки фільтрату.
ілюстрацію надав Богдан Михалусь

ілюстрацію надав Богдан Михалусь

На сайті Європейського банку реконструкції і розвитку оголошено тендер на постачання та монтаж обладнання з очистки фільтрату Грибовицького сміттєзвалища.

Планується, що очисне обладнання матиме потужність до 300 м3/добу, а тендер відбуватиметься у два етапи.

Перша – установча зустріч – для зареєстрованих учасників тендеру відбудеться 15 січня 2019 року. Вона пройде з виїздом на полігон ТПВ.

Термін подачі технічних пропозицій від учасників у межах першої стадії тендеру – до 11:00 31 січня. В результаті тендерна комісія складе перелік компаній, що пройдуть на другу стадію тендеру, на якій подаватимуть комерційні пропозиції.

Читайте також: Як виглядає Грибовицьке сміттєзвалище. Актуальні фото

Переможець тендеру після підписання угоди має доставити, змонтувати та ввести в експлуатацію систему очистки протягом 9 місяців. А потім обслуговувати її протягом 2 років та ще протягом 6 місяців реагувати на можливе виникнення дефектів.

Закупівлю, що її проводить ЛКП «Зелене місто», профінансують за кошти позики ЄБРР, Фонду «Чисті технології» (CTF) та гранту Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P).

Читайте також: На Грибовицькому сміттєзвалищі побудують систему дегазації

Основний масив полігону розташований в межах ділянки, площа якої становить 26,5 га. У нижній частині полігону розташовані існуючі не екрановані резервуари-накопичувачі стічних вод та витоків фільтрату, які підлягають очищенню.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!