Львів отримає відзнаку від Ради Європи

2092 0
Львів нагородять дипломом від міжнародної організації.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Львів отримає диплом за перемогу в одній із номінацій від Ради Європи. Про це йдеться у відповідному рішенні на сайті Парламентської асамблеї. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Окрім Львова, таку нагороду отримають міста Франції, Італії, Польщі, Німеччини, Литви, Туреччини, Словаччини. Парламентська асамблея Ради Європи номінувала й міста інших країн у різних номінаціях, зокрема нагородами честі. Разом із Львовом перемогу в номінації отримав і Київ.

Читайте також: Львів отримав відзнаку Молодіжної столиці України. Фото

Довідка

Премію Європи створили у 1955 році. Вона є найвищою серед тих, яка може номінувати європейське місто за свої дії в європейському просторі. Приз складається з трофею, медалі, диплома та стипендії, яка буде витрачена на навчальні візити до європейських інституцій для молоді з міста-переможця.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!