Львів отримав черговий кредит для будівництва трамваю на Сихів

2084 0
Сьогодні, 23 грудня, у Львові підписали договір з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) на додаткове фінансування будівництва трамвайної колії на Сихів. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Згідно нового договору Львів отримає від ЄБРР іще 6 мільйонів гривень. Вони будуть спрямовані на відбудову зруйнованого каналізаційного колектору на проспекті Червоної Калини та мостом на вулиці Хуторівка. Кошти також спрямують на реконструкцію мосту через вулицю Хуторівка та будівництва нового заїзду, котрий дозволить в подальшому запустити тролейбусний маршрут вулицею Хуторівка.

Читайте також: Цього року трамвай на Сихів не поїде. Офіційно

Нагадаємомо, перший кредит в 6 мільйонів євро наданий ЄБРР та паралельний інвестиційний грант у розмірі 5 мільйонів євро від німецького міністерства охорони навколишнього середовища в 2013 році були спрямовані на розвиток трамвайної інфраструктури Львова.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!