Львів отримав ліцензію на переробку сміття для майбутнього заводу

1879 0
Це означає, що ЛКП «Зелене місто» відповідає вимогам для ведення такої господарської діяльності.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

ЛКП «Зелене місто» отримало ліцензію на переробку побутових відходів для майбутнього сміттєвого заводу. Відповідний дозвіл видала Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє прес-служба ЛМР.

Ліцензія свідчить про відповідність підприємства організаційним та технологічним вимогам до провадження господарської діяльності з перероблення побутових відходів. Директор ЛКП «Зелене місто» зазначив, що очолюване ним підприємство – одне з перших в Україні, хто отримав такий документ.

Читайте також: Яким буде сміттєпереробний завод у Львові. Приклад Польщі

Нагадаємо, сміттєпереробний заводу Львові мають збудувати на вулиці Пластовій, на території очисних споруд «Львівводоканалу». Зараз триває другий етап тендеру на будівництво заводу. Європейський банк реконструкції та розвитку оголосив перелік з 5 компаній, яких відібрали для цього етапу тендеру.

Сміттєпереробний завод у Львові працюватиме за технологією механіко-біологічної переробки відходів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!