Львів отримав ще один новий п’ятисекційний трамвай «Електрон»

2123 0
Після усіх підготовчих робіт трамвай зможе курсувати на лінії.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

До одного з підрозділів ЛКП «Львівелектротранс» привезли сьомий п’ятисекційних низькопідлогових трамвай марки «Електрон». Загалом місто закупило 10 п’ятисекційних низькопідлогових трамваїв у компанії «ЕлектронМаш» загальною вартістю 17,3 млн євро без ПДВ.

Джерело: ЛКП «Львівелектротранс»

За процедурою новий вагон має пройти обкатку, випробовування й тестування ходових характеристик та гальмівних систем. У процесі його доукомплектують приладами АСОП (автоматизована система оплати проїзду) та присвоять інвентарний номер.

«Після усіх підготовчих робіт трамвай зможе курсувати на лінії», – пояснили у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: У Львові є чотири маршрути, на яких курсує найбільше трамваїв

Нагадаємо, що перший такий трамвай передали місту на початку грудня минулого року. Нові п'ятисекційні трамваї їздять на 8-му маршруті, що сполучає Сихів із центром, бо це найбільш ефективна лінія, вона виділена і тут великий пасажиропотік. Нові трамваї закуплені за кошти Європейського інвестиційного банку. Місто отримало 12 млн євро на закупівлю десяти п'ятисекційних трамваїв. Як він курсує, дивіться у відео.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.





Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!