Львів отримав тимчасові засоби організації дорожнього руху від німецьких партнерів

1139 0
Йдеться про велику кількість турнікетів, тимчасових стійок, вертикальних розміток, потрібних для впорядкування руху і тимчасового ознакування.
Фото Ореста Олеськіва

Фото Ореста Олеськіва

Німецький Фрайбург передав Львову тимчасові засоби організації дорожнього руху. Йдеться про велику кількість турнікетів, тимчасових стійок, вертикальних розміток, потрібних для впорядкування руху і тимчасового ознакування. Про це у межах нового проєкту «Тема тижня» Тvoemisto.tv повідомив очільник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Окрім цього, відбувся візит німецьких партнерів до Львова. Голова профільної депутатської комісії транспорту, зв'язку і міської мобільності ЛМР Ігор Зінкевич комунікує з ними, аби була можливість передати місту запчастини або самі трамваї KT4D. 

Читайте також: Львів планує взяти 32 млн євро кредиту на закупівлю тролейбусів з автономним ходом

«Проводимо спільну активну роботу, щоб отримати цю допомогу. Ланцюги постачання перервані зі східних регіонів, тож мусимо шукати альтернативні. Не можу дати більше інформації до моменту ухвалення рішення німецькими партнерами»,  каже він.

Нагадаємо, що Львів отримав від польських партнерів у вигляді гуманітарної допомоги до 30 автобусів різних марок. Їх скерували на забезпечення ЗСУ, військових підрозділів на передовій. 14 автобусів з тієї кількості вже передали військовим частинам, аби вони могли перевозити особовий склад. Планували також, що частина курсуватиме містом, зокрема, на тих напрямках, де є найбільший пасажиропотік.

Про те, які проблеми з громадським транспортом у Львові виникли через воєнний стан, чи купуватиме місто новий транспорт, що буде з е-квитком і як змінився трафік, у межах нового проєкту «Тема тижня» Тvoemisto.tv запитало в керівника департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олега Забарила. Повністю інтерв'ю читайте за посиланням.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!