Львів отримав відзнаку Молодіжної столиці України. Фото

1506 0
Привітати місто із офіційним статусом молодіжної столиці приїхав заступник міністра молоді і спорту Олександр Ярема.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Сьогодні, 12 березня, у Львові відбулося урочисте вручення нагороди у номінації «Молодіжна столиця України», першим переможцем якої став Львів.

«Це велика заслуга молодих людей, які були активними учасниками процесу на всіх ланках цього процесу. Для нас обов’язковою умовою участі міст у конкурсі було те, що заявку підписує міський голова  і обов’язково представники молоді міста», – розповів заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема.

Читайте також: У Львові визначили переможців конкурсу соціально-культурних проектів. Перелік

Цього року конкурс в Україні відбувався вперше, тож серед десяти міст-учасників Львів став першою Молодіжною столицею. Згідно з новим статусом Львова, міський голова анонсував створення молодіжного центру, для якого наразі обирають локацію, та проведення молодіжного форуму.

«Цього року плануємо провести у Львові великий молодіжний форум, куди хочемо запросити молодих людей зі всіх міст нашої країни, аби цей молодіжний форум задав дуже хороший тон для розвитку молодіжного руху нашої держави. Ми плануємо провести такий захід восени, нам треба дуже багато попрацювати для кращої координації між всіма містами, які є молодіжними лідерами», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Які львівські виші увійшли в перелік топ-10 кращих університетів України. Перелік

Нагадаємо, 16 лютого у Києві відбувся перший в Україні конкурс «Молодіжна столиця України», який проводився у два етапи. Всього організатори отримали 50 заявок. До фіналу вийшли 10 міст.

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!