Політична реклама

Львів досі патрулюють самооборонівці на велосипедах

1726 0
Хлопці та дівчата з Львівської самооборони щовечора виїжджають на патрулювання міських вулиць на велосипедах.

Активісти вважають, що своїм ентузіазмом дуже допомагають міліції, правоохоронці натомість висловлюють невдоволення, - повідомили у прес-службі Народної Самооборони Львівщини.

За словами активістів, спочатку, після «ночі гніву», у місті було близько 40 велопатрулів, на сьогодні ж залишилася лише одна найактивніша велодесятка. У будні вони пильнують порядок з 21 до 24 години, а у вихідні з  22 до 3 години ночі.

Велосипедисти їздять вулицями, якими не пересуваються інші патрулі — піші чи автомобільні.

Найпоширенішими порушеннями, про які повідомляє велодесятка, є продаж алкоголю після 22 години та його споживання на дитячих майданчиках. Найболючішими точками району називають «Алкосвіт» на кінцевій трамваю №6, «Алкосвіт-Галка», що на вул. Гетьмана Мазепи,13, а також «Первак-Табак», що на вул. Грінченка, 6.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!