Львів планують з’єднати авіарейсом із польським Радомом

3250 0
Як повідомляють польські ЗМІ, вже з червня цього року Львів з’єднає прямий авіарейс із польським містом Радом.
фото: airliners.net

фото: airliners.net

Як інформує сайт новин radom24.pl, цього тижня керівництво аеропорту в Радомі офіційно оголосить про запуск такого рейсу.

Варто зазначити, що Радом розташований у Мазовецькому воєводстві Польщі, за 307 км від Львова і лише за 100 км від Варшави. Наразі керівництво летовища не коментує цієї інформації. Про новий маршрут повідомили лише місцеві польські медіа, посилаючись на власні джерела.

За інформацією ЗМІ, початок польотів планують на червень, обслуговуватиме маршрут компанія «SprintAir». На сайті компанії інформація про новий маршрут поки відсутня. Купити квитки на новий авіарейс також не можна.

Довідка. «SprintAir» є якірною і єдиною авіакомпанією, яка працює в аеропорті Радома. Звідси її літаки літають до Берліна, Вроцлава, Гданська та Праги. Вартість квитка із Радома до Вроцлава коштує від 149 в акційному тарифі до 349 злотих (близько 1000 грн або 2400 грн).  Зараз зі Львова до Польщі є лише один авіарейс до Варшави, який виконує польська авіакомпанія LOT, пише zaxid.net.

Нагадаємо,з середині квітня у львівському аеропорті збільшиться кількість рейсів та міст, куди можна потрапити без пересадок. Серед них – острів Крит та ще один рейс до Стамбула. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!