Львів побив температурний рекорд

6657 0
30 жовтня уперше за 50 років температура повітря становила 21,6 градусів тепла.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

30 жовтня Львів побив температурний рекорд. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі.

«Температурний рекорд у Львові був зафіксований 30 жовтня, тоді температура становила 21,6 градусів тепла. До цього рекордною була температура в цей день 1960 року – 19,6 градусів тепла», – розповіла синоптик Львівського гідрометцентру Галина Клепак.

Читайте також: У Львові призупинили опалювальний сезон

Синоптики пояснюють, що причина такої високої температури – теплі повітряні маси, які йдуть на Львівщину із Середземного моря. До того ж, територія області перебуває під дією антициклону, який розташувався над півднем Уралу.

У гідрометцентрі додають, що така погода протримається в місті орієнтовно до 10 листопада. Очікується поступове зниження температури, без істотних опадів. Синоптики також попереджають, що в ранкові та нічні години на автошляхах можливі тумани.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!