Львів поглиблюватиме економічну співпрацю з Македонією

996 0
17-го березня міський голова Андрій Садовий зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Македонії в Україні Столе Змейкоським.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Сторони обговорили можливості поглиблення економічної співпраці між Львовом і Республікою Македонія, поспілкувались про перспективи співпраці в культурному і туристичному напрямках, а також про ситуацію в Україні загалом, – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

За словами Надзвичайного та Повноважного Посла Македонії в Україні Столе Змейкоські, дуже важливо розвивати економічні, культурні і туристичні відносини між Республікою Македонія і Львовом, адже це сприятиме розвитку і встановленню добрих відносин між обома кранами.  

Читайте також: Японські компанії хочуть інвестувати у Львівщину

Біографічна довідка Надзвичайного та Повноважного Посла Македонії в Україні Столе Змейкоскі

2001-2007 – Університет Белграду – магістр права. У 2003-2006 займався комерційною діяльністю. У 2006-2012 – менеджер з продажу компанії VITALIA. У 2012-2013 — менеджер з продажу оптового центру IDEA, VELPRO. У 2011-2014 – президент Македонської бізнес асоціації в Сербії. З 2014 року – Надзвичайний і Повноважний Посол Македонії в Києві. 1 грудня 2014 вручив вірчі грамоти Президенту України.

Опублікувала Марічка Мишок

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!