Львів покаже Європі досі невідому архітектуру

3195 0
Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) запрошує львів’ян визначити маловідомі споруди в місті, які представлять під час Днів Європейської Спадщини.
Фото Анни Нітефор

Фото Анни Нітефор

«Цьогоріч Львів уже вчетверте проведе у себе Дні Європейської Спадщини, які щороку протягом вересня проходять у багатьох містах Європи. Цей захід має на меті відкрити маловідомі споруди, які зазвичай закриті для відвідувачів, та розповісти їхні таємниці, приховані за кам'яними фасадами», – інформують в GIZ.

Щороку GIZ знаходить все нові об'єкти до цього заходу.

«Зараз ми в пошуку свіжих ідей. Ключове питання: що ще залишилось невідкритим для громади Львова та його гостей, але містить в собі частинку цінної європейської спадщини, про яку варто знати і яку потрібно шанувати? Просимо вас долучатись до спільного брейнстормінгу. Якщо у вас є цікаві ідеї, пропозиції чи побажання, поділіться з нами. Нам цікава ваша думка. Кожна ініціатива вітається», – додають в GIZ.

Контакти GIZ: вул. Богомольця 6, офіс 6, 032 275 13 08, [email protected], urban-project.lviv.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!