Львів попрощається з героєм. Розклад

1812 0
В середу у Львові попрощаються зі ще одним Героєм, який загинув у зоні АТО. Владислава Домченка, молодшого сержанта міліції, поховають на Личаківському кладовищі у Львові на полі почесних поховань №76.
фото: vk.com, nmsk.dp.ua

фото: vk.com, nmsk.dp.ua

 

Прощання з загиблим відбудеться в середу о 11.00 год. у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Після чого похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище, де орієнтовно о 12.30 год на полі почесних поховань №76 відбудеться чин похорону.

Владислав Анатолійович Домченко, молодший сержант міліції, 15.11.1977 року народження. З 08.08.2014 року – міліціонер батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Головного управління МВС України у Львівській області. Загину під час виконання службових обов’язків 13.02.2015 року в ході проведення антитерористичної операції в м. Дебальцево Донецької області. З 13.02.2015 року він числився безвісно зниклим. У липні 2015 року проведено експертизу ДНК, у результаті якої ідентифіковано особу.

За матеріалами прес-служби Львівської міської ради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!