Львів посів третє місце у рейтингу українських міст за версією Forbes

3231 0
Рейтинг міст склали на основі 10 критеріїв, максимальна оцінка за кожен із яких становить 100 балів.
Image by SofieLayla Thal from Pixabay

Image by SofieLayla Thal from Pixabay

Український журнал Forbes опублікував рейтинг міст, який очолив Івано-Франківськ. Про це йдеться в друкованій версії видання.

Друге місце посіла Вінниця, а третє – Львів із загальною сумою балів 708. Прозорість міської влади тут оцінили на 90 зі 100 можливих, ділову активність – на 77, купівельну спроможність – на 65 балів, транспортне сполучення – на 61, безпеку – на 46, освіту – на 100 балів, сприйняття міста мешканцями – на 58, а екологічну ситуацію – на 73 бали. Від першого місця Львів відділяє 12 балів, а від другого – 9.

Також до першої десятки рейтингу потрапили, відповідно, Київ, Тернопіль, Ужгород, Дніпро, Хмельницький та Одеса.

Рейтинг міст склали на основі 10 критеріїв, максимальна оцінка за кожен із яких становить 100 балів. Ділову активність оцінювали за кількістю підприємств та ФОПів, прозорість – за рейтингом Transparency International Україна. Також до уваги брали якість доріг, популярні мережеві таксі, доступність аеропорту та залізничного транспорту, якість повітря, кількість шкіл, що ввійшли до перших сходинок рейтингів за ЗНО, а також рівень злочинності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!