Львів потрапив у топ європейських міст, які варто відвідати 20-літнім

3191 0
Відоме американське онлайн-видання Хаффінгтон пост (The Huffington Post) уклало підбірку 20 європейських міст, які варто відвідати у “ваші 20 років”. Серед таких мегаполісів, як Берлін, Лісабон та Барселона є і Львів.

“Для людей, які народились у 90-х та 2000-х, так звані народжені поблизу міленуму, ці 20 міст пропонують смачну вуличну їжу, хіп-хостели, затишні кафе і чимало проблисків нових культур”, - йдеться у публікації, опублікованій 7 липня.

Зокрема, Львів у ній описано, як одне з найзагадковіших та чарівних міст Східної Європи. “Львів відомий своїм красивим історичним центром і глибоким корінням культури кав'ярень”, - йдеться у публікації. Туристам радять помилуватись масою архітектурних стилів на площі Ринок, відвідати львівські історичні та мистецькі музеї, а також найстаріший в Україні пивзавод, який досі функціонує.

Наразі ця публікація на сайті Хаффінгтон пост зібрала понад 20000 “лайків” та понад 4000 поширень у соцмережах.

Читайте також: Львів визнали одним із найдешевших європейських міст

The Huffington Post — одне з найвідоміших видань у США. Він містить авторські тексти та рерайти новин, які стосуються політики, бізнесу, розваг, технологій, культури та інших тем. Проект був запущений 9 травня 2005 року. Зараз його відвідує близько 80 мільйонів осіб в місяць. Окрім редакційних авторів для сайту пишуть понад 9000 блогерів, політиків, знаменитостей, вчених та експертів. Окрім американської, у видання є версії для Великобританії, Канади, Іспанії, Італії.   


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!