Львів представили на виставці виїзного туризму в Пекіні

1664 0
Від сьогодні Львів представляє національний стенд України на спеціалізованій виставці виїзного туризму «СOTTM 2016 CHINA OUTBOUND TRAVEL & TOURISM MARKET». Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: Уляни Шпуляр

фото: Уляни Шпуляр

Виставка відбудеться 12-14 квітня 2016 року в Пекіні та стане однією з головних подій у сфері виїзного туризму Китаю. Захід об’єднає провідні національні та регіональні туркомпанії і турагентства, великих міжнародних туроператорів, постачальників туристичних продуктів і послуг для організації круїзів, закордонних подорожей, виїзних турів, бізнес-поїздок, включаючи представників авіакомпаній, компаній з прокату автомобілів, фахівців готельного бізнесу, страхових компаній.

«Участь у виставці «COTTM 2016» — це хороший шанс для презентації туристичних можливостей Львова та розвитку туристичної галузі держави загалом. Для участі українських профільних компаній та організацій у згаданій виставці надаються усі необхідні умови, проводяться різноманітні тематичні заходи, передбачені програмою цього міжнародного туристичного форуму. Під час виставки також заплановано захід, а саме проведення дня України, під час якого українські учасники «СОТТМ-2016» матимуть змогу представити провідним туристичним операторам КНР потенціал своїх компаній та провести ділові переговори», — зазначила Ольга Кульчицька, т.в.о. начальника управління туризму ЛМР.

На виставці «COTTM 2016» будуть представлені такі тематичні розділи: подорожі (літні види відпочинку, сезонний відпочинок, бізнес-тури і ділові поїздки, відпочинок для дітей, екскурсії, круїзи, пізнавальний, екологічний, екстремальний, пригодницький, спортивний і освітній туризм); готельний та ресторанний сервіс; транспортні послуги (авіа- та залізничні компанії, морський і річковий транспорт, компанії з прокату машин і автобусні перевезення); санаторії, пансіонати, курорти; лікування, СПА послуги, оздоровчі програми; страхові та фінансові послуги; IT і телекомунікаційні технології в сфері туризму і ділових поїздок.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!