Політична реклама

Львів пропонує оголосити дні проведення матчів Євро 2012 вихідними

1306 0
Львів ініціюватиме оголошення днів матчів Євро-2012 вихідними. Про це сказав голова Львова Андрій Садовий, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У нас буде три матчі. Два матчі припадають на вихідні дні. Один з матчів припадає на робочий день. Буде відповідне розпорядження міського голови Львова про оголошення цього дня вихідним. Це буде вигідно і з точки зору безпеки, і комфорту. Світова подія відбувається раз у багато років, думаю, львів’яни з розумінням поставляться до такої ініціативи.

У дні проведення матчів буде частково коригуватись транспортна схема, будуть постійні шатл-баси «летовище-центр міста», «центр міста-стадіон», «стадіон-летовище». Коли вихідний день, то меншим є пасажирське навантаження на транспорт. Ця практика була у багатьох містах, які приймали матчі чемпіонату Європи та світу», - зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 8 червня відбудеться перший матч та відкриття Турніру. У Львові відбудуться три матчі фінального турніру: 9 червня зіграють Німеччина та Португалія, 13 червня зустрінуться Данія та Португалія, і 17 червня – Данія і Німеччина.

7 червня у Львові відкриють фан-зону Євро-2012.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!