Львів прощається із радіоведучим Олегом Середою

3896 0
Сьогодні у Львові відбудеться парастас за радіоведучим Олегом Середою, який помер 24-го грудня через інфаркт.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

У понеділок, 25-го грудня, о 19:00 на площі Старий Ринок у церкві святого Івана Хрестителя відбудеться парастас за відомим львівським радіоведучим Олегом Мосесовим, що працював під творчим псевдонімом Олег Середа, інформує Zaxid.net.

Як повідомили колеги Олега у Facebook, похоронна процесія вирушить від церкви 26-го грудня о 10:00. Поховають його на Голосківському кладовищі.

Нагадаємо, Олег Мосесов помер уночі 24 грудня через інфаркт. Він народився 8 жовтня 1974 року у Львові. Навчався у середній школі №9, а потім на спеціальності радіотехніка у Львівській політехніці.

З 2003 року Олег Мосесов вже під псевдонімом Олег Середа почав працювати на «РадіоМан». У 2008 перейшов на «Рadio 4U». З 2009 року і до сьогодні Олег працював ведучим радіо «Люкс FM».

У Олега залишилися дружина Тетяна і троє синів, меншому лише 9 місяців. Для охочих допомогти друзі Олега надали номер рахунку дружини: Приватбанк 5168 7556 2747 2281 (Мосесова Тетяна).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!