Львів прощається з кардиналом Гузаром. Де подивитися наживо

4538 0
Сьогодні, 1-го червня, до Львова привезуть Блаженнішого Любомира Гузара. Для тих, хто не може бути присутній, пропонуємо переглянути онлайн-трансляцію.
фото Лілії Гуцол

фото Лілії Гуцол

У собор святого Юра сьогодні тіло кардинала Гузара привезуть приблизно о 19:00. Прощання відбудуться сьогодні і в суботу. Перед собором збираються люди, приносять лампадки та квіти. Собор святого Юра знаходиться за адресою: площа Святого Юра, 5.

Читайте також: Чого нас вчив Любомир Гузар? Важливі тези Блаженнішого. Відео 

Медіа-хаб "Твоє місто" транслюватиме прощання з Блаженнішим Любомиром наживо на своїй сторінці у Facebook. Трансляція розпочнеться орієнтовно о 18.45. 

Нагадаємо, 31-го травня 2017-го року, о 18:30, на 85-му році життя після важкої недуги відійшов до вічності Блаженніший Любомир (Гузар), Архиєпископ-емерит УГКЦ.  Любомир Гузар очолював Українську греко-католикьку церкву протягом 2005-2011 років. Він пішов з життя у віці 84 років. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!