Львів прощатиметься із загиблим на Сході викладачем: перекриватимуть рух

2319 0
Сьогодні, 4 листопада, Львів попрощається з трагічно загиблим на Сході України викладачем Володимиром Трушем. Заупокійна Літургія відбудеться у Церкві святої Анни (вулиця Городоцька, 32). Поховають Володимира Труша на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76.
фото: facebook

фото: facebook

Піша похоронна процесія пройде від Церкви св. Анни до головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка, де о 15.00 годині відбудеться прощання загиблого Героя України Володимира Труша з Університетом, в якому він навчався і працював.

Читайте також: На Сході підірвався на міні викладач Львівського університету

У зв’язку з проходженням поминальної ходи для вшанування пам’яті бійця Володимира Труша, з 14.00 до 16.00 год. буде ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом: вул. Городоцька, 32 (церква св. Анни) – вул. Б. Лепкого – вул. Листопадового Чину – вул. Університетська – вул. Ю. Словацького – вул. П. Дорошенка – просп. Свободи – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. І. Мечникова.

Завтра, 5 листопада, поховають ще одного загиблого військового Віталія Кравченка (18 травня 1976 – 31 жовтня 2015). Похорон заступника командира 2 батальйону 53 механізованої бригади Віталія Кравченка відбудеться у Раві-Руській, – повідомляє прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, у суботу, 31 жовтня, близько десятої ранку в районі Авдіївки Донецької області загинув старший викладач факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка, випускник філологічного факультету Володимир Труш. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!