Львів просуватимуть, як напрямок для конференц-туризму

1604 0
18 грудня під час пленарного засідання сесії Львівської міськради підтримали програму розвитку індустрії ділової гостинності Львова на 2015-2017 роки. Серед основних завдань, які ставить перед собою місто – популяризація Львова, як нового напрямку конференц-туризму у Східній Європі.
Фото: mypress-release.biz

Фото: mypress-release.biz

У місті планують збільшувати кількість заходів ділової активності, поліпшення транспортної та конференц-інфраструктури й активне позиціонування Львова на ринку ділового туризму, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Крім того, у Львові планують поліпшити умови для розвитку сфери ділової гостинності, а також сфери обслуговування та послуг.

А також відповідно до очікуваних результатів цієї програми, до кінця 2017 року, зокрема, планують залучити інвестора для будівництва конференц-готелю у центрі міста. Він міститиме 500-600 конференц-місць. Однак адреси, де мав би бути зведений цей готель, у програмі не вказано, пише ZIK


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!