Львів придбає 20 малогабаритних автобусів Ataman

3689 0
Львівське комунальне АТП-1 купить 20 нових малогабаритних низькопідлогових автобусів Ataman.
фото ілюстративне: модель автобуса «Ataman» А092G6 (dr.ck.uа)

фото ілюстративне: модель автобуса «Ataman» А092G6 (dr.ck.uа)

Як розповів керівник комунального автотранспортного підприємства Ярослав Іванець, сьогодні буде відомий переможець торгів на постачання автобусів.

«Вчора закінчились торги. Зараз засідає тендерний комітет. До кінця дня мав би бути визначений переможець, а до 12-го грудня має бути укладена угода на постачання автобусів. Для початку купуємо 20 автобусів, вони малогабаритні, але пристосовані для людей на візках. Автобуси такої моделі на міських маршрутах ще не курсують», – цитує Ярослава Іванця прес-служба Львівської міської ради.

Окрім того, відповідно до угоди, компанія «Електрон» повинна виготовити для ЛК АТП-1 55 великих низькопідлогових автобусів. Очікується, що 25 автобусів комунальне підприємство отримає ще  в цьому році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!