Львів придбає 25 одиниць техніки для прибирання та чотири евакуатори

2238 0
Всю техніку придбають на умовах фінансового лізингу.
Ілюстративне фото: vezha.vn.ua

Ілюстративне фото: vezha.vn.ua

Львівська міська рада погодила придбання на умовах фінансового лізингу 25 одиниць техніки для прибирання та чотири евакуатори. За відповідне рішення проголосували 41 депутат.

Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району отримало довзіл на закупівлю техніки для прибирання вулиць на суму 70 млн гривень. Як повідомила під час сесії директорка департаменту житлово-комунального господарства ЛМР Ірина Маруняк, у цей перелік входить техніка для посипання вулиць в зимовий період, в тому числі реагентами, тракторці та промислові порохотяги.

Читайте також: Чим можуть замінити піскосуміш у Львові і скільки це коштуватиме

«Ми очікуємо, що у 2019 році впровадимо пілотний проект посипання вулиць реагентами у Галицькому районі Львова», – додала вона.

Строк лізингу становить 36 місяців, а всю техніку мають поставити до кінця серпня наступного року. Відсоткова ставка лізингу – 19%.

На аналогічних умовах ЛКП «Муніципальна дружина» придбає чотири евакуатори на суму 10 млн гривень.

Водночас депутати внесли зміни до бюджету міста на 2018 рік та дозволили придбати автобус для перевезення спортивних команд Львова.

Нагадаємо, депутати ЛМР підтримали петицію про відмову від піскосуміші на користь альтернативних способів прибирання вулиць у зимовий період.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!