У Львові хочуть провести Спартакіаду допризовної молоді

1170 0
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов виступив з ініціативою провести фінальні змагання Всеукраїнської Спартакіади допризовної молоді 2016 року на львівській навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міноборони. Таку пропозицію Міністр озвучив за результатами візиту до Львівської області та детального знайомства з роботою бази.
фото: wyr.com.ua, unn.com.ua

фото: wyr.com.ua, unn.com.ua

«Мінмолодьспорту спільно із Міноборони та Міносвіти відновили проведення щорічної Спартакіади допризовної молоді. Цього року фінальний етап змагань пройшов у Житомирському військовому інституті ім. Корольова. Буду пропонувати щоб наступного року юнаки з усієї України зібралися у Львові та позмагалися на навчально-спортивній базі літніх видів спорту. Особисто переконався, що тут є всі необхідні для цього умови.Також Львів є прекрасним вибором, враховуючи національно-патріотичну складову Спартакіади, яка відіграє не меншу роль, ніж спортивна», –- наголосив Ігор Жданов.

Читайте також: Стало відомо, хто палив фаєри на матчі між збірними України та Словенії

Щоденно на базі займається 900 спортсменів різних вікових категорій та видів спорту: 25 з них є членами національних збірних команд України, 4 спортсмени здобули олімпійські ліцензії на Олімпіаду у Ріо-де-Жанейро.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!