Політична реклама

Львів прийматиме сім’ї військових з Криму. Телефони

1572 0
Львівщина готова прийняти у себе сім’ї українських військовослужбовців з Криму.

Про це 2 березня на сесії Львівської облради повідомив депутат Василь Пісний, повідомляє Zik.

Як зазначив Пісний, Львівщина готова прийняти сім’ї українських військових з Криму, надати їм житло, аби вони тут почувалися убезпеці. Усіх військовослужбовців, хто відчуває таку потребу, просять зголошуватися до Львівської облради.

Як повідомляє прес-служба облрад, у зв’язку зі складною політичною ситуацією в державі, зокрема, в Автономній Республіці Крим, у Львівській обласній раді в цілодобовому режимі працюватиме безкоштовний телефон гарячої лінії – 0-800-501-727, де прийматимуть повідомлення жителів українського півострова, які виявляють бажання приїхати на Львівщину для тимчасового проживання.

Всі, хто має можливість надати допомогу кримчанам, можуть звертатись на номер телефону гарячої лінії Львівської обласної ради – 0-800-501-727.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!