Політична реклама

Львів розробив мобільні додатки для Євро-2012

1493 0
У Львові розробили два мобільні додатки для вболівальників та гостей міста на час Євро-2012: «Путівник вболівальника» та «Події у Львові». Програми доступні для мобільних ОС Android та iOS.

Їх розробкою займалась компанія City Media digital AS, а замовником виступило ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012». За словами заступника гендиректора агенції, Соломії Короненко, мобільні додати будуть доступні українською, англійською, німецькою, польською та португальською мовами, і дозволять уболівальникам зорієнтуватися в місті та отримати корисну інформацію.

«Путівник вболівальника», для прикладу, створений для того, щоб допомогти туристам і гостям міста знайти будь-який об’єкт, відповідно до своїх уподобань та потреб. Користувач може переглянути заклади певної групи або категорії, наприклад, ресторани і бари, подивитись їх місце розташування на карті, прокласти маршрут. Також можна буде прочитати коротку інформацію про обране місце, перейти на його сайт або зателефонувати.

До створення додатків також долучився Львівський туристичний альянс, який підтримав проект фінансово та сервісно – в мобільній програмі можна буде знайти заклади, рекомендовані альянсом. Посилання для завантаження додатків буде оприлюднено незабаром.

Джерело: "Watcher" 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!