Політична реклама

Львів сьогодні стане блакитним

2102 0
Сьогодні, 2 квітня, львів’ян закликають долучитися до флеш-мобу “Львів у блакитному”, адже блакитний колір – міжнародний символ аутизму. Так усі охочі зможуть виявити свою толерантну позицію.

2 квітня є Міжнародним день інформування про аутизм, відтак у Львові починається серія акцій "Львів у блакитному!", - повідомляють активісти в однойменній групі у Facebook.

Розклад заходів:

12:00 - Площа Ринок, вхід в Ратушу. Флеш-моб "Блакитна стрічка". Учасники флеш-мобу, одягені в блакитне, сформують велику блакитну стрічку.

13:00 - МО Дзиґа, 2-ий поверх. Відкриття фотовиставки "Просто Трохи Інші". Серія “Просто Трохи Інші” – це портрети дітей-аутистів, зроблені молодими львівськими фотографами в середній загальноосвітній школі-інтернаті “Довіра” (вул. Короленка, 1). Саме там діти з таким діагнозом можуть отримати повну середню освіту.

Експозиція триватиме до Великодня. Відвідувачі “Дзиґи” матимуть можливість зробити благодійний внесок, оплативши відповідний пункт у рахунку або залишивши гроші в скриньці.

Крім цього, організатори акції закликають власників кафе та ресторанів 2 квітня змінити освітлення літніх майданчиків на синє в знак підтримки дітей з аутизмом. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!