Політична реклама

Львів сьогодні страйкуватиме

1588 3
Сьогодні, 13 лютого, у Львові пройде страйк на підтримку вимог столичного Євромайдану.

Людей закликають з 12-ї до 13-ї години припинити роботу та вийти на вулицю. Львів'ян просять збиратися на площі Ринок, біля входу до Ратуші, повідомляє 20 хвилин.

Ігор Самардак, куратор від Всеукраїнського страйкового комітету, каже, що українці не повинні давати владі розслабитися. Тому мешканці всієї України мають долучитися до годинного страйку.

Люди страйкуватимуть на підтримку основних вимог київського Євромайдану. За словами Ігоря Самардака, мітингувальники вимагатимуть звільнити активістів та відставки уряду. Якщо влада не виконає вимог страйкарів, то вони обіцяють влаштовувати подібні дійства частіше. Також куратор страйкового комітету наголосив, що підтримку страйку висловили, зокрема, "Правий сектор", "Рада Майдану", "Самооборона".

Впродовж години учасники акції повинні покинути робочі місця та вийти на вулицю.


Читайте також:
14 Лютого, 2014 03:40
TT Мабуть, тролі рускіє сьогодні отримали завдання відпрацьовувати тему страйку в Україні... ))
Тролять, а потім ще питають, "откуда у вас столько ненависти к русским"... Смішні.
14 Лютого, 2014 01:03
nn до чого тут "рускі"???
13 Лютого, 2014 14:00
марикон что хотите делайте хоть сами себя трахните НО не трогайте нас ! Смотрел вчера передачу ГУЛЯЙ ПОЛЕ 2014-откуда у вас столько ненависти к русским?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!