Львів стане столицею чемпіонату світу з футболу серед учнів

989 0
Чемпіонату світу з футболу серед учнів у нашому місті пройде улітку 2023 року.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Улітку наступного 2023 року у Львові пройде чемпіонат світу з футболу серед учнів, а на Івано-Франківщині проведуть Всесвітню Гімназіаду із зимових видів спорту. Про це повідомляє Українська федерація учнівського спорту.

Читайте також: На додатковий ремонт стадіону у винниках фірма Козловських отримає 7 мільйонів гривень

Це вперше у своїй історії, коли Україна стане господаркою двох грандіозних подій.

Місцем проведення чемпіонату світу з футболу серед учнів у Львові обрали академію футболу ФК «Рух», повідомляє ЛОДА. Представники Міжнародної асоціації учнівського спорту проінспектували академію у січні цього року та високо її оцінили, зазначивши, що тут змагання можна організувати за найвищими стандартами.

Читайте також: Як Винниківське озеро стало «басейном»

Проходитиме чемпіонату з 3 до 10 липня 2023 року. Учасниками стануть 48 країн (команд), загалом 1 200 учнів.

Нагадаємо, що керівником ГО ФК «Рух» Винники», який заснували у 2016 році, є Григорій КозловськийУ Винниках поблизу Львова планують відкрити найбільший івент-хол України, медцентр, надсучасний готель. 27 січня тут тестували лижні траси. Якийсь час комплекс активно промують блогери в інстаграмі та депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський. Tvoemisto.tv спробувало з’ясувати, що трапилось із Винниківським озером, довкола якого з'явився цей комплекс.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!