Політична реклама

Львів стане столицею Олімпіади-2022

1527 0
Кабінет міністрів України на засіданні 10 вересня затвердив техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) Національного проекту "Олімпійська надія - 2022".

Столицею майбутньої Олімпіади визначено місто Львів.

Важливим індикатором успішності реалізації Національного проекту "Олімпійська надія-2022" - є проходження української заявки у другий тур.

Розробник ТЕО національного проекту "Олімпійська надія-2022" - компанія PROPROJEKT Planungsmanagement & Projektberatung GmbH (Німеччина). Досвід компанії включає підготовку Олімпійських ігор у Баку - 2016 р., у Мюнхені - 2018 р., та Чемпіонат світу з футболу у Катарі 2022 р.

Подальшу координацію процесу буде здійснювати віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков, визначений указом Президента України керівником оргкомітету з подачі заявки Україною на проведення Олімпіади 2022 р.

Джерело: Гал Інфо


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!