Львів став молодіжною столицею України. Деталі

3660 0
У фіналі конкурсу на визначення молодіжної столиці Львів переміг 9 міст.
фото: Rebloggy

фото: Rebloggy

В п’ятницю, 16 лютого, в Києві завершився конкурс з визначення молодіжної столиці України. За його результатами переможцем було обрано Львів. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Власне конкурс відбувся вперше. Він проводився у 2 етапи: перший передбачав подачу заявок: подалося 50 міст. На другому відбулася презентація. Львів представляла команда з 3 людей: це студентський міський голова Олександр Николяк, директор Інституту міста Олександр Кобзарєв та я, заступник міського голови», – сказав він.

Читайте також: У Львові визначили переможців конкурсу соціально-культурних проектів. перелік

Львів був обраний як молодіжна столиця конкурсною комісією з представників міністерств та міжнародних інституцій. Заявка міста готувалася раніше за участі «Інституту міста» та Студентської ради міста за участі студентського міського голови.

«Перемога означає, що у Львові відбудеться багато різних форумів та подій для молоді за участі міжнародних інституцій в тому числі. Львівська заявка передбачала різні кейси, які будуть відбуватися у місті: розвиток молодіжного підприємництва, допомога молодим науковцям тощо», – додав він.

Читайте також: Які львівські виші увійшли в перелік топ-10 кращих університетів України. Перелік

У фіналі конкурсу були представлені 10 міст, серед них Дніпро, Харків, Івано-Франківськ, Тернопіль та Вінниця.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!