Львів святкує День кельнера. Програма

3433 0
Захід відбудеться в неділю, 21-го травня, під гаслом «Подаруй кельнеру квітку!»
фото: kumpelgroup.com

фото: kumpelgroup.com

Святкування Дня кельнера відбувається з 2009-го року. Мета події – підвищити престиж професії офіціантів та спонукати молодь до навчання цьому фахові. Як повідомляють організатори, у неділю керівники закладів на власний розсуд відзначать найкращих кельнерів. У програмі також марафон серед кельнерів, «Кельнер-паті» у одному із нічних клубів Львова та інше.

Читайте також: 15 львівських ресторанів потрапили у сотню найкращих в Україні. Перелік

«Ми закликаємо львів’ян та наших гостей, котрі підуть 21-го травня в львівські ресторани та кав’ярні, подарувати своєму кельнеру або кельнерці весняну квітку, подякувавши таким чином за їх важку роботу. А власникам та керівникам ресторанів Львова пропонуємо особисто одягнути форми офіціантів і з 18.00 до 21.00 обслуговувати клієнтів своїх закладів», – розповіла радниця міського голови Вікторія Довжик.

Читайте також: Львів відзначатиме День музеїв. Куди піти з дітьми

Також 21-го травня о 12.00 у великій сесійній залі ЛМР (пл. Ринок, 1, каб.202) заплановане урочисте відзначення та нагородження найкращих кельнерів грамотами Львівської міської ради.

«Це свято особливе. Йому немає аналогів у світі, адже вигадали його львівські ресторатори, щоб відзначити нелегку, але дуже потрібну працю кельнерів, які щодня створюють настрій не лише мешканцям міста, а й туристам, котрих все більше прибуває до Львова», - зазначають організатори свята.  Традиційно у цей день відомі люди вдягають фартух кельнера для роботи в одному із ресторанів або кафе, а львів’яни та гості міста вітають улюбленого офіціанта квіткою. 

Програма

12:00 – Нагородження кращих львівських кельнерів (Львівська міська рада, пл. Ринок,1, Велика сесійна зала, 202к.).

14:00-16:00 – Змагання серед офіціантів компанії Холдинг емоцій «!FEST» на пл.Ринок. 18:00-21:00- Свято кельнера у ресторанах Львова. Кращі ресторатори стають кельнерами у компанії відомих львів’ян (зірки шоу-бізнесу, чиновники, депутати, радіоведучі і т.д.).

22:00 – Вечірка «Lviv Кelner Party» у Театрі Пива «Правда» (м.Львів, пл. Ринок, 32).

Читайте також: Селфі з рододендроном. Фоторепортаж із Львівського ботанічного саду

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!