Львів та Ізраїль планують з'єднати прямим авіарейсом

2472 0
Зараз вивчається можливість відкриття прямих авіарейсів з Ізраїлю до Львова. Таке сполучення сприятиме налагодженню тісніших контактів у бізнесі, розвитку туризму, культурних зв’язків. Про це заявив у Львові Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Еліав Бєлоцерковські.
Фото: kiev.vgorode.ua

Фото: kiev.vgorode.ua

Про розвиток двосторонніх відносин йшла мова сьогодні під час зустрічі з т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрієм Турянським, інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Крім того, як розповів дипломат, зараз завершується процес відкриття Почесного консульства Ізраїлю у Західному регіоні України.

Додамо, що це перший візит на Львівщину  Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Ізраїль в Україні Еліава Бєлоцерковські. Завтра у Львові він візьме участь в урочистій церемонії нагородження Праведників народів світу – не-євреїв, які в період Другої світової війни рятували єврейське населення. На Львівщині звання «Праведників народів світу» отримали близько сотні громадян.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!