Львів та Варшаву сполучать додатковим авіарейсом

3345 0
Польська авіакомпанія LOT з 30 травня запустить третій щоденний рейс Варшава-Львів, який буде виконуватися з нічною стоянкою в українському аеропорту.
фото: sobytiya.net

фото: sobytiya.net

Згідно з даними системи бронювання, додаткові польоти з'являться у понеділок, середу, четвер, п'ятницю і суботу зі Львова, у вівторок, середу, четвер, п'ятницю і неділю з Варшави, – повідомляє avianews.com.

Виліт з польської столиці буде виконуватися о 22:50 з прибуттям до Львова о 00:50 на наступний день. Вилітати зі Львова літаки будуть о 06:30 і прилітати до Варшави в той самий час внаслідок різниці в часі між Польщею та Україною.

Читайте також: Ryanair у Львові: шанс на розвиток міста чи летюча маршрутка з алкотуристами?

Нагадаємо, з 13-го квітня угорський лоукостер Wizz Air повертається до Львова і виконуватиме регулярні польоти до Вроцлава. За словами Тетяни Романовської, успішність та завантаженість цього рейсу дасть поштовх до відкриття нових: щонайперше, до міст Німеччини та Італії.

У березні-квітні Wizz Air має провести комісію та обговорити можливість відкриття нових сполучень зі Львова. Про це директорка аеропорту розповіла під час дискусії «Яких авіасполучень бракує Львову сьогодні? Аналіз ситуації та можливі рішення».

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!