Львів увійшов до десятки міст України із найбільшою кількістю ДТП

1937 0
За останні роки в багатьох обласних центрах України різко зросла кількість ДТП. Львів – не виняток. ГО «Товариство учасників руху» створила рейтинг «найбільш аварійних» міст. Пропонуємо вам результати цього дослідження.

Упродовж 2015 року у Львові сталося 680 ДТП з потерпілими. Це один із найвищих показників, у порівнянні з іншими обласними центрами Украни. Попереду Львова за кількістю аварій – лише Дніпропетровськ та Суми. Натомість найменша аварійність спостерігається у Чернівцях, Запоріжжі та Вінниці.

Детальніше читайте тут: «Найаварійніші» міста України: де у 2015 році сталося найбільше ДТП? Рейтинг

«Державна політика у сфері безпеки дорожнього руху, яка останнім часом проводиться в Україні, не відповідає вимогам сьогодення й потребує суттєвої модернізації на всіх рівнях», – до такого висновку дійшли ініціатори аналізу.

Джерело: ГО «Товариство учасників руху»

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!